20.1. Pondělí Gulášová polévka (A1)
- 350g Vepřové rizoto sypané sýrem, okurky (A7)
- 150g Kuřecí prsa s dušenou zeleninou, vařené brambory (A1,A7)
21.1. Úterý Vepřový vývar s masovou rýží a zeleninou (A1,A3,A9)
- 120g Smažené výběrové rybí filé, vařené brambory (A1,A3,A7)
- 200g Masové koule v rajské omáčce, těstoviny (A1,A3,A7)
22.1. Středa Hrachová polévka (A1,A9)
- 150g Smažený květák, vařené brambory, tatarka (A1,A3,A7,A10)
- 150g Vepřové na houbách, houskové knedlíky (A1,A3,A7)
23.1. Čtvrtek Hovězí vývar se strouháním a zeleninou (A1,A3,A9)
- 150g Vepřová játra na cibulce, dušená rýže (A1)
- 1ks Pečené kuřecí stehno s nádivkou, vařené brambory, okurka (A1,A3,A7)
24.1. Pátek Česnečka s krutony (A1,A3,A7,A9)
- 350g Trhanec s lesním ovocem sypaný cukrem (A1,A3,A7)
- 150g Vepřový řízek z kotlety, bramborový salát (A1,A3,A7,A10)
- 150g Kuřecí prsní řízek, bramborový salát (A1,A3,A7,A10)
- 160g Moravská pochoutka (pečené a uzené vepřové) se zelím, houskové knedlíky (A1,A3,A7)