Obědové menu

OBĚDOVÉ MENU NA 37. TÝDEN

OBĚDOVÉ MENU č. 1, 2,3,4 za 155 Kč (10 – 14 hod.)

Ceny jídel jsou včetně polévky z denního menu (pouze polévka 45 Kč)

+ V NABÍDCE PO – PÁ MENU A, B, C

9.9.       Pondělí  Česnečka s krutony (A1,A3,A7,A9)

  1. 150g Grilované krůtí steaky na medu a hořčici, šťouchané brambory (A1,A7,A10)
  2. 1ks Pečené kuřecí stehno s nádivkou, dušená rýže, okurka (A1,A3,A7)

10.9.     Úterý     Selská s nudlemi (A1,A3,A9)

  1. 220g Zapečená cuketa plněná masem sypaná nivou, vařené brambory, tatarka (A1,A3,A7)
  2. 200g Vařené uzené koleno, hrachová kaše, cibulka, chléb (A1,A3,A7)

11.9.     Středa    Chalupářská s uzeninou (A1,A3,A9)

  1. 200g Vepřové srdce na houbách, houskové knedlíky (A1,A3,A7)
  2. 150g Vepřové ražničí (slanina, cibule), vařené brambory, tatarka (A1,A3,A7,A10)

12.9.     Čtvrtek Kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi (A1,A3,A9)

  1. 200g Jitrnicový prejt, zelí, vařené brambory (A7)
  2. 150g Taglietelle s krůtím masem, rajčaty a bazalkovým pestem, parmazán (A1,A3,A7)

13.9.     Pátek    Masová polévka (A1,A9)

  1. 400g Žemlovka s jablky a tvarohem, sypaná cukrem (A1,A3,A7)
  2. 150g Vepřový řízek z kotlety, bramborový salát (A1,A3,A7,A9,A10)
  3. 150g Kuřecí prsní řízek, bramborový salát (A1,A3,A7,A9,A10)
  4. 150g Vepřová panenka na víně, bramborová kaše (A1,A7,A12)
+ MENU PO-PÁ  A, B, C – CENA VČETNĚ POLÉVKY
  1. 110g Smažený sýr, hranolky, tatarka (A1,A3,A7,A10) 165 Kč
  2. 150g Listový salát s kuřecími miniřízečky, česnekový dip, opečený toastový chléb (A1,A3,A7)                                         185 Kč
  1. 150g Hovězí burger, cheddar, francouzský dip, slanina, rajče, okurka, ledový salát, hranolky   (A1,A3,A7,A10)                              195 Kč

ALERGENY: 01 obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut a jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich) 02 korýši (a výrobky z nich) 03 vejce (a výrobky z nich) 04 ryby (a výrobky z nich) 05 podzemnice olejná (arašídy) (a výrobky z nich) 06 sójové boby (sója) (a výrobky z nich) 07 mléko (a výrobky z něj) 08 skořápkové plody (mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich) 09 celer (a výrobky z něj) 10 hořčice (a výrobky z ní) 11 sezamová semena (sezam) (a výrobky z nich) 12 oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, svařené SO2) 13 vlčí bob (a výrobky z něj) 14 měkkýši (a výrobky z nich)

VÍKENDOVÁ NABÍDKA – 7.9. – 8. 9. 2024

POLÉVKY

0,33l          Vývar se zeleninou a kapáním              49,-

HLAVNÍ JÍDLA

  1. 150g Flamendr z vepřového masa, hranolky                                            179,-
  2. 150g Hovězí pečeně, vařené vejce, koprová omáčka, HK                 189,-
  3. 110g Smažený sýr, hranolky, tatarka                                                             169,-
  4. 150g Salát Caesar s kuřecím masem, krutonky                                      189,-
  5. 150g Vepřový řízek z krkovičky, vařené brambory, kys. okurka    179,-
  6. 150g Kuřecí prsní řízek, vařené brambory, kys. okurka                      179,-

 

 

 

 

 

Přihlášení k odběru denního menu

Jakmile zobrazíme obědové nebo rozvozové menu, zašleme Vám na e-mail jeho aktuální podobu. Přihlášením souhlasíte se zpracováním Vašich kontaktních údajů.

2020 © Restaurace U Svatého Víta