ROZVOZOVÉ MENU NA 4. TÝDEN

25. 1. Pondělí Francouzská polévka (A1,A3,A9)

  1. 350g Tagliatelle s kuřecím masem, zeleninou a sýrovou omáčkou (A1,A3,A7)
  2. 150g Vepřový řízek naruby, vařené brambory, tatarka (A1,A3,A7,A10)

26. 1. Úterý Cibulačka s krutony (A1,A3,A7)

  1. 150g  Pečené kuře po Horácku (žampiony, klobása, rajčata, víno), vařené brambory, nebo dušená rýže (A1,A12)
  2. 150g Hovězí maso se šípkovou omáčkou, houskové knedlíky (A1,A3A7)

27. 1. Středa Uzená s masem a kroupami (A9)

  1. 200g Pečený špekáček s čočkou a sázeným vejcem, čerstvý chléb (A1,A3,A7)
  2. 150g Vepřové výpečky s kapustou, bramborové knedlíky (A1,A3)

28. 1. Čtvrtek Hovězí s masem a nudlemi (A1,A3,A9)

  1. 150g Vepřový španělský ptáček s dušenou rýží nebo houskovým knedlíkem (A1,A3,A7,A10)
  2. 150g Vepřová játra na roštu, opékané brambory, tatarka (A1,A7,A10)

29. 1. Pátek Chalupářská s uzeninou (A1,A9)

  1. 350g Trhanec s lesním ovocem (A1,A3,A7)
  2. 150g Vepřový řízek s bramborovým salátem nebo vařenými brambory (A1,A3,A7,A10)
  3. 150g Kuřecí řízek s bramborovým salátem nebo vařenými brambory (A1,A3,A7,A10)
  4. 150g Steak z vepřové panenky s pepřovou omáčkou, vařené brambory (A1,A3,A7)

ALERGENY: 01 obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut a jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich) 02 korýši (a výrobky z nich) 03 vejce (a výrobky z nich) 04 ryby (a výrobky z nich) 05 podzemnice olejná (arašídy) (a výrobky z nich) 06 sójové boby (sója) (a výrobky z nich) 07 mléko (a výrobky z něj) 08 skořápkové plody (mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich) 09 celer (a výrobky z něj) 10 hořčice (a výrobky z ní) 11 sezamová semena (sezam) (a výrobky z nich) 12 oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, svařené SO2) 13 vlčí bob (a výrobky z něj) 14 měkkýši (a výrobky z nich)

ZPĚT NAHORU