ROZVOZOVÉ MENU NA 16. TÝDEN

ROZVOZOVÉ MENU NA 16. TÝDEN

 ÚT, ST, ČT, PÁ V NABÍDCE ZVĚŘINOVÁ SPECIALITA „S“ ZA 125 Kč vč. POLÉVKY

19. 4. Pondělí Staročeská křenová polévka s uzeninou (A1,A7,A9)

  1. 150g Kuřecí cordon bleu (plněný kuřecí řízek sýrem), vařené brambory, tatarka (A1,A3,A7,A10)
  2. 150g Vepřová plec na houbách a slanině, dušená rýže (A1)

20. 4. Úterý Hovězí vývar s rýží a hráškem (A9)

  1. 350g Kovbojské fazole s klobásou, čerstvý chléb (A1,A3,A7)
  2. 150g Vepřové výpečky s kapustou, bramborové knedlíky (A1,A3,A7)

S   150g Kančí pečínka se šípkovou omáčkou, houskové knedlíky (A1,A3,A7)

21. 4. Středa Čočková polévka s párkem (A1,A9)

  1. 350g Zapečené těstoviny s uzeným masem a zeleninou, okurek (A1,A3,A7)
  2. 150g Hovězí po burgundsku (víno, slanina, žampiony) šťouchané brambory (A1,A3,A7,A12)

S   150g Kančí pečínka se šípkovou omáčkou, houskové knedlíky (A1,A3,A7)

22. 4. Čtvrtek Dršťková (A1) nebo Vepřový vývar s masem a nudlemi (A1,A3,A9)

  1. 200g Pečená jitrnička NEBO jelítko, kysané zelí, vařené brambory (A7)
  2. 150g Krůtí steak se smetanovou omáčkou, zeleninový kuskus (A1,A7)

S   150g Kančí pečínka se šípkovou omáčkou, houskové knedlíky (A1,A3,A7)

23. 4. Pátek Hrstková s uzeninou (A1,A9)

  1. 350g Domácí lívance s horkým ovocem sypané cukrem (A1,A3,A7)
  2. 150g Vepřový řízek bramborový salát nebo vařené brambory s okurkou (A1,A3,A7,A10)
  3. 150g Kuřecí řízek bramborový salát nebo vařené brambory s okurkou (A1,A3,A7,A10)
  4. 180g Špíz z vepřového palce se slaninou a cibulí, bramborový salát (A1,A7,A10)

S   150g Kančí pečínka se šípkovou omáčkou, houskové knedlíky (A1,A3,A7)

ALERGENY: 01 obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut a jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich) 02 korýši (a výrobky z nich) 03 vejce (a výrobky z nich) 04 ryby (a výrobky z nich) 05 podzemnice olejná (arašídy) (a výrobky z nich) 06 sójové boby (sója) (a výrobky z nich) 07 mléko (a výrobky z něj) 08 skořápkové plody (mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich) 09 celer (a výrobky z něj) 10 hořčice (a výrobky z ní) 11 sezamová semena (sezam) (a výrobky z nich) 12 oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, svařené SO2) 13 vlčí bob (a výrobky z něj) 14 měkkýši (a výrobky z nich)

ZPĚT NAHORU