OBĚDOVÉ MENU NA 7. TÝDEN
10. 2. Pondělí
Pol. 0,4l Zelná s klobásou (A1,A7,A9)
- 200g Dva plátky bavorské sekané, bramborová kaše, okurka (A1,A7)
- 450g Maminčino kuře (kuřecí stehno, žampiony, vepřová játra, slanina) široké nudle (A1,A3,A7)
11. 2. Úterý
Pol. 0,4l Vepřový vývar se zeleninou a těstovinami (A1,A3,A9)
- 420g Šunkofleky s uzenou kýtou a kyselou okurkou (A1,A3,A7)
- 180g Vepřové závitky s koprovou omáčkou, houskové knedlíky (A1,A3,A7)
12. 2. Středa
Pol. 0,4l Bramboračka (A1,A7,A9)
- 150g Moravské uzené, zelí, houskové knedlíky (A1,A3,A7)
- 150g Pikantní vepřová játra na thajský způsob, rýže (A1)
13. 2. Čtvrtek
Pol. 0,4l Vepřový vývar se zeleninou a strouháním (A1,A3,A9)
- 420g Boloňské špagety s mletým masem, sypané sýrem (A1,A3,A7)
- 180g Zapečená krkovička se špekáčkem a cibulí, šťouchané brambory (A1,A10)
14. 2. Pátek
Pol. 0,4l Masová ragú polévka (A1,A9)
- 350g Nudle s mákem, ovocný kompot (A1,A3,A7)
- 150g Řízek z česnekové krkovičky, vařené brambory, okurka (A1,A3,A7)
- 150g Kuřecí prsní řízek, vařené brambory, okurka (A1,A3,A7)
- 300g Pečené marinované vepřové koleno bez kosti, hořčice, křen, okurka, chléb (A1,A3,A7,A10)