OBĚDOVÉ MENU NA 7. TÝDEN

OBĚDOVÉ MENU NA 7. TÝDEN

10. 2. Pondělí

Pol. 0,4l    Zelná s klobásou (A1,A7,A9)

  1. 200g Dva plátky bavorské sekané, bramborová kaše, okurka (A1,A7)
  2. 450g Maminčino kuře (kuřecí stehno, žampiony, vepřová játra, slanina) široké nudle (A1,A3,A7)

11. 2. Úterý

Pol. 0,4l    Vepřový vývar se zeleninou a těstovinami (A1,A3,A9)

  1. 420g Šunkofleky s uzenou kýtou a kyselou okurkou (A1,A3,A7)
  2. 180g Vepřové závitky s koprovou omáčkou, houskové knedlíky (A1,A3,A7)

12. 2. Středa

Pol. 0,4l    Bramboračka (A1,A7,A9)

  1. 150g Moravské uzené, zelí, houskové knedlíky (A1,A3,A7)
  2. 150g Pikantní vepřová játra na thajský způsob, rýže (A1)

13. 2. Čtvrtek

Pol. 0,4l    Vepřový vývar se zeleninou a strouháním (A1,A3,A9)

  1. 420g Boloňské špagety s mletým masem, sypané sýrem (A1,A3,A7)
  2. 180g Zapečená krkovička se špekáčkem a cibulí, šťouchané brambory (A1,A10)

14. 2. Pátek

Pol. 0,4l    Masová ragú polévka (A1,A9)

  1. 350g Nudle s mákem, ovocný kompot (A1,A3,A7)
  2. 150g Řízek z česnekové krkovičky, vařené brambory, okurka (A1,A3,A7)
  3. 150g Kuřecí prsní řízek, vařené brambory, okurka  (A1,A3,A7)
  4. 300g Pečené marinované vepřové koleno bez kosti, hořčice, křen, okurka, chléb (A1,A3,A7,A10)
ZPĚT NAHORU