OBĚDOVÉ MENU NA 6. TÝDEN
3. 2. Pondělí Kuřecí vývar s masem, zeleninou a nudlemi (A1,A3,A9)
- 350g Kovbojské fazole s klobásou, čerstvý chléb (A1,A3,A7)
- 420g Tagliatelle (široké nudle) s kuřecím masem a sýrovou omáčkou (A3,A7)
4. 2. Úterý Uzená polévka s masem a kroupami
- 150g Vepřový flamendr s dušenou rýží (A1)
- 150g Smažené žampiony, vařené brambory, tatarka (A1,A3,A7,A10)
5. 2. Středa Selská s těstovinou (A1,A3,A7)
- 200g Naše bůčková roláda, bramborová kaše, okurka (A1,A3,A7)
- 150g Vepřové uzené s křenovou omáčkou, houskové knedlíky (A1,A3,A7)
6. 2. Čtvrtek Hrstková (A1,A3,A9)
- 350g Kuřecí čínská pánev, dušená rýže
- 200g Jitrnicový prejt, zelí, vařené brambory (A1)
7. 2. Pátek Hovězí vývar s játrovou rýží (A1,A3,A9)
- 350g Germknödel (velký kynutý knedlík plněný povidly) s vanilkovým krémem sypaný cukrem (A1,A3,A7)
- 150g Vepřový řízek z kotlety, bramborový salát (A1,A3,A7,A10)
- 150g Kuřecí prsní řízek, bramborový salát (A1,A3,A7,A10)
- 150g Hovězí guláš, houskové knedlíky (A1,A3,A7)
+ MENU PO-PÁ A, B, C – CENA VČETNĚ POLÉVKY |
A. 110g Smažený sýr, hranolky, tatarka (A1,A3,A7,A10) 165 Kč
B. 120g Smažený hermelín, vařené brambory, tatarka(A1,A3,A7,A10) 185 Kč
C. 180g Vepřový steak s cibulovými kroužky, omáčka demi glace, americké brambory (A1,A7) 195 Kč
ALERGENY: 01 obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut a jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich) 02 korýši (a výrobky z nich) 03 vejce (a výrobky z nich) 04 ryby (a výrobky z nich) 05 podzemnice olejná (arašídy) (a výrobky z nich) 06 sójové boby (sója) (a výrobky z nich) 07 mléko (a výrobky z něj) 08 skořápkové plody (mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich) 09 celer (a výrobky z něj) 10 hořčice (a výrobky z ní) 11 sezamová semena (sezam) (a výrobky z nich) 12 oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, svařené SO2) 13 vlčí bob (a výrobky z něj) 14 měkkýši (a výrobky z nich)