OBĚDOVÉ MENU NA 12. TÝDEN

ROZVOZOVÉ MENU NA PŘÍŠTÍ

  1. 3. Pondělí

Pol. 0,4l    Boršč (A1,A7,A9)

  1. 350g Bramborové knedlíky plněné uzeným, zelí, cibulka (A1)
  2. 420g Tagliatelle (široké nudle) se špenátem a kuřecím masem (A1,A3,A7)

 

  1. 3. Úterý

Pol. 0,4l    Kulajda (A1,A3)

  1. 420g Lasagne zapečené s rajčaty a mletým masem (A1,A3,A7)
  2. 150g Vepřová pečeně po burgundsku, houskové knedlíky (A1,A3,A7)

19. 3. Středa

Pol. 0,4l    Vepřový vývar se zeleninou a nudlemi (A1,A3,A9)

  1. 200g Pštrosí vejce, bramborová kaše, kyselá okurka (A1,A3,A7)
  2. 150g Bratislavská vepřová plec, houskové knedlíky (A1,A3,A7)

20. 3. Čtvrtek

Pol. 0,4l    Jarní zeleninová polévka (A1,A3,A9)

  1. 200g Vepřový prejt, zelí, vařené brambory (A1)
  2. 150g Kuřecí KUNG-PAO, dušená rýže

21. 3. Pátek

Pol. 0,4l    Gulášová polévka (A1,A3,A9)

  1. 350g Žemlovka s jablky a tvarohem (A1,A3,A7)
  2. 150g Vepřový řízek z kotlety, bramborový salát bez majon.(A1,A3,A7)
  3. 150g Kuřecí prsní řízek, bramborový salát bez majon. (A1,A3,A7)
  4. 350g MASITÁ vepřová ŽEBRA, okurka, křen, hořčice, chléb
ZPĚT NAHORU