ROZVOZOVÉ MENU NA PŘÍŠTÍ
- 3. Pondělí
Pol. 0,4l Boršč (A1,A7,A9)
- 350g Bramborové knedlíky plněné uzeným, zelí, cibulka (A1)
- 420g Tagliatelle (široké nudle) se špenátem a kuřecím masem (A1,A3,A7)
- 3. Úterý
Pol. 0,4l Kulajda (A1,A3)
- 420g Lasagne zapečené s rajčaty a mletým masem (A1,A3,A7)
- 150g Vepřová pečeně po burgundsku, houskové knedlíky (A1,A3,A7)
19. 3. Středa
Pol. 0,4l Vepřový vývar se zeleninou a nudlemi (A1,A3,A9)
- 200g Pštrosí vejce, bramborová kaše, kyselá okurka (A1,A3,A7)
- 150g Bratislavská vepřová plec, houskové knedlíky (A1,A3,A7)
20. 3. Čtvrtek
Pol. 0,4l Jarní zeleninová polévka (A1,A3,A9)
- 200g Vepřový prejt, zelí, vařené brambory (A1)
- 150g Kuřecí KUNG-PAO, dušená rýže
21. 3. Pátek
Pol. 0,4l Gulášová polévka (A1,A3,A9)
- 350g Žemlovka s jablky a tvarohem (A1,A3,A7)
- 150g Vepřový řízek z kotlety, bramborový salát bez majon.(A1,A3,A7)
- 150g Kuřecí prsní řízek, bramborový salát bez majon. (A1,A3,A7)
- 350g MASITÁ vepřová ŽEBRA, okurka, křen, hořčice, chléb