OBĚDOVÉ MENU NA 11. TÝDEN

OBĚDOVÉ MENU NA 11. TÝDEN

  1. 3. Pondělí

Pol. 0,4l    Zeleninová polévka (A1,A7,A9)

  1. 450g Slovenské bramborové halušky se zelím a uzeným masem (A1,A3)
  2. 150g Vepřová kotleta na cikánský způsob, dušená rýže (A1)
  1. 3. Úterý

Pol. 0,4l    Masová polévka (A1)

  1. 200g Sekaná svíčková, houskové knedlíky (A1,A3,A7,A9,A10)
  2. 1ks Pečené kuřecí stehno s cibulí a slaninou, vařené brambory, okurka (A1)
  1. 3. Středa

Pol. 0,4l    Kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi (A1,A3,A9)

  1. 150g Smažená vepřová játra, vařené brambory, okurka (A1,A3,A7)
  2. 150g Vepřo knedlo zelo (A1,A3,A7)

13. 3. Čtvrtek

Pol. 0,4l    Selská s těstovinou (A1,A3,A9)

  1. 200g Čevabčiči s vařenými brambory, hořčicí a cibulí (A1,A10)
  2. 150g Hamburská vepřová kýta, houskové knedlíky (A1,A3,A7)

14. 3. Pátek

Pol. 0,4l    Vepřový vývar se zeleninou a nudlemi (A1,A3,A9)

  1. 350g Nudle s mákem, ovocný kompot (A1,A3,A7)
  2. 150g Vepřový řízek z bůčku, bramborový salát (A1,A3,A7,A10)
  3. 150g Kuřecí prsní řízek, bramborový salát (A1,A3,A7,A10)
  4. 150g Zapečené rybí filé se zeleninou a smetanou, vařené brambory (A1,A3,A4,A7)
+ MENU PO-PÁ  A, B, C – CENA VČETNĚ POLÉVKY

A. 110g Smažený sýr, hranolky, tatarka (A1,A3,A7,A10) 165 Kč

B. 150g Vepřový flamendr, bramboráčky (A1,A3,A7)   185 Kč

C. 600g Pečená kuřecí křidélka a pečené kuřecí paličkysladko-pikantní dip, chléb, zeleninový salát (A1,A7,A10)  195 Kč

ALERGENY: 01 obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut a jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich) 02 korýši (a výrobky z nich) 03 vejce (a výrobky z nich) 04 ryby (a výrobky z nich) 05 podzemnice olejná (arašídy) (a výrobky z nich) 06 sójové boby (sója) (a výrobky z nich) 07 mléko (a výrobky z něj) 08 skořápkové plody (mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich) 09 celer (a výrobky z něj) 10 hořčice (a výrobky z ní) 11 sezamová semena (sezam) (a výrobky z nich) 12 oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, svařené SO2) 13 vlčí bob (a výrobky z něj) 14 měkkýši (a výrobky z nich)

ZPĚT NAHORU